Om oss

Välkommen till Marcus Bygg - din expert inom bygg och renovering

På Marcus Bygg har vi omfattande erfarenhet inom byggbranschen, med en särskild expertis i att skapa inspirerande miljöer, både i offentliga och privata sammanhang.

Genom åren har vi framgångsrikt realiserat en rad projekt, från att bygga moderna kontorsutrymmen och eleganta butiker till att designa inbjudande restauranger. Dessa projekt har inte bara förstärkt vårt rykte som pålitliga byggare, utan också bidragit till att stärka samarbetsbanden med våra företagskunder.

För våra privatkunder har vi levererat ett brett utbud av tjänster, inklusive tillbyggnader, skräddarsydda kök, lyxiga badrum, avkopplande uterum och soliga altaner. Vår expertis sträcker sig från enklare renoveringar till större utbyggnader, nybyggen och totalentreprenader. Vi arbetar med en mångfald av material och strävar alltid efter att vara i framkant med de senaste trenderna och teknikerna inom byggbranschen.

Kontakta oss idag på Marcus Bygg för att diskutera ditt nästa byggprojekt. Låt oss tillsammans skapa något extraordinärt!


Kvalitet ligger i centrum av allt vi gör på Marcus Bygg.

Vi väljer noggrant ut material av högsta kvalitet för att säkerställa att varje projekt inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar, både estetiskt och hållbarhetsmässigt.

Marcus Bygg är mer än bara ett byggföretag; vi är ett team av passionerade individer. Med åtta dedikerade medarbetare från Östergötland, kombinerar vi vår kärlek för inredning och skapande med fackmässig skicklighet. Vårt team består av begåvade snickare, kreativa konstruktörer och erfarna projektledare. Tillsammans arbetar vi för att förverkliga våra kunders visioner och byggdrömmar.