OM OSS

ENGAGEMANG OCH TRYGGHET I VARJE ENSKILT UPPDRAG

Vi utför allt ifrån nyproduktion till enklare renoveringar - alltid utifrån dina behov och önskemål. Med lång erfarenhet, stor kunskap och duktiga medarbetare kan vi leverera hög kvalitet och bästa möjliga resultat oavsett omfattning på projektet.

Uppdragen inom byggservice sträcker sig från små reparationer till stora om- och tillbyggnader och löpande underhåll med ambitionen att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer med våra kunder. Vi jobbar idag med flera stora ramavtal i regionen.

Som kund hos Marcus Bygg skapar vi förståelse för vad du behöver och möjliggör tillgänglighet med löpande återkoppling. Vi vill att du ska känna engagemang och trygghet för varje enskilt uppdrag vi åtar oss.

RÄTT KOMPETENS OCH RESURSER FÖR ERT PROJEKT

Marcus Bygg är den nya generationens byggentreprenör. Vi är en trygg byggpartner med lång erfarenhet.

Vårt breda utbud av tjänster med gedigna hantverkskunskaper kommer väl till pass, såväl utan som tillsammans med pålitliga underentreprenörer inom många kategorier.

Under hela byggprocessen har vi en nära dialog till dig som kund och låter dig vara delaktig från start till mål, om du så önskar.