Jobba hos oss

Bli en del av Marcus Bygg – ett familjeorienterat byggföretag

På Marcus Bygg välkomnar vi alltid nya talanger till vårt växande team. Oavsett om du är en erfaren yrkesperson eller ny inom byggbranschen, uppmuntrar vi dig att skicka in din ansökan. Hos oss hittar du inte bara ett jobb, utan en plats där du verkligen kan känna dig som en del av en familj.

Så ansöker du?

Även om vi inte har en specifik tjänst utannonserad just nu, uppmuntrar vi alltid spontansökningar. När du söker dig till Marcus Bygg, söker du dig till ett företag där ditt bidrag verkligen gör skillnad.

Skicka din ansökan till marcus@marcusbygg.se. Berätta för oss om dina erfarenheter, dina styrkor och varför du vill bli en del av Marcus Byggs familj. Vi ser fram emot att höra från dig!

Varför Marcus Bygg?

Familjär atmosfär

Vårt fokus är alltid på våra anställda. Vi värdesätter varje medlem i vårt team och ser till att alla känner sig viktiga och uppskattade.

Låg personalomsättning

Vårt team består av åtta engagerade medarbetare, och vi är stolta över vår låga personalomsättning. Detta är ett tecken på en arbetsmiljö där människor trivs och vill stanna.

Mångsidiga projekt

Som en del av Marcus Bygg får du möjlighet att arbeta med en rad olika projekt, från privata tillbyggnader till stora offentliga konstruktioner.

Utvecklingsmöjligheter

Vi tror på att investera i våra medarbetares utveckling och erbjuder kontinuerlig utbildning och karriärmöjligheter.

Ett team av experter

Vårt team består av skickliga snickare, kreativa konstruktörer och erfarna projektledare, alla förenade av en passion för inredning och skapande.